palkkaus Israel Adesanya

Maailmanmestari - mixed martial artist (MMA)
Syntynyt: 1989, Lagos, Nigeria
  • Vuosittain: 2 622 440,00 €
  • Kuukausittain: 218 536,67 €
  • Viikottain: 50 431,54 €
  • Päivittäin: 10 086,31 €
Israel Adesanya
This summary is provided by Wikipedia

Israel Mobolaji Temitayo Odunayo Oluwafemi Owolabi Adesanya on nigerialais-uusiseelantilainen keskisarjan vapaaottelija ja entinen potkunyrkkeilijä ja nyrkkeilijä. Hän on ollut lokakuusta 2019 lähtien UFC:n keskisarjan mestari. Adesanya oli aiemmin UFC:n keskisarjan tilapäismestari ja AFC:n keskisarjan mestari. Hän otteli kerran myös UFC:n alemman raskaansarjan mestaruudesta, mutta hävisi Jan Błachowiczille tuomariäänin. Potkunyrkkeilyssä Adesanya voitti kolmesti King in the Ring mestaruuden ja kerran Glory Contender mestaruuden. Hän otteli myös kerran Gloryn keskisarjan mestaruudesta, mutta hävisi Jason Wilnisille tuomariäänin. Nyrkkeilyssä Adesanya voitti kahdesti Super 8:n alemman raskaansarjan turnauksen.

Wikipedia page about Israel Adesanya

- Mmasalaries Feb 2022: $1,542,000 UFC 271 event (including base salary pay-per-view earnings, sponsorship incomes)
- Mmafighting.com Mar 2020: Adesanya’s guaranteed $500,000 purse topped the list of final salaries released by the Nevada State Athletic Commission, which regulated this past Saturday’s pay-per-view event at T-Mobile Arena. As always, these figures do not represent a fighter’s total earnings, as certain sponsorship incomes, pay-per-view earnings or discretionary post-fight bonuses are not publicly disclosed.

Lähteet

For the picture, the full credits and the applicable licence are accessible via the source link. The only change made to the picture is the cropping of the picture, to highlight the person shown.

Update: 2024-1

Loading...